email: info@e-fontana.gr

fontana-logo
fontana-logo

Οροι Χρήσης

Οροι Χρήσης

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης Ιστοσελίδας

 

Η FontanaEnergyHome (η Εταιρεία) σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της. Παρακαλούμε, προτού χρησιμοποιήσετε της ιστοσελίδα μας να διαβάσετε τους παρακάτω όρους χρήσης και προϋποθέσεις. Κάθε χρήση και πρόσβαση στο υλικό που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας υπόκεινται στους παρακάτω όρους χρήσης και προϋποθέσεις και εφόσον επιλέξετε να επισκεφτείτε ή να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας σημαίνει ότι έχετε διαβάσει, ότι έχετε κατανοήσει και ότι είσαστε απολύτως σύμφωνοι με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης της συγκεκριμένης Ιστοσελίδας.

Η Εταιρεία μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει οποιονδήποτε όρο ή προϋπόθεση χρήσης και οι χρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που θα εμφανίζονται στους όρους χρήσης. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης πρέπει να διαβάζει τους όρους χρήσης κάθε φορά που επισκέπτεται το ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας μας είναι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και το δίκαιο άλλων χωρών ενδέχεται να είναι διαφορετικό. Οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας μας σε χώρες που απαγορεύονται, θεωρείται ως μη γενόμενη.

Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να περιορίσει την παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων της σε οποιοδήποτε πρόσωπο , γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία και να  περιορίσει τις ποσότητες ή οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που παρέχει.

 

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας (συμπεριλαμβάνονται λογότυπα, κείμενα , γραφικά , τίτλοι) αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησίας της Εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού Δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων. Αποτελούν επίσης περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας και προστατεύονται από τους νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στην ιστοσελίδα δε παρέχει σε καμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης από τρίτους. Στα περιεχόμενα της Εταιρείας απαγορεύεται η αντιγραφή , μεταφορά ή δημιουργία όμοιας εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού για τον κάτοχο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επιτρέπεται κατόπιν συνεννόησης με την Εταιρεία  η αναπαραγωγή, η διάδοση ή η μετάδοση του περιεχομένου για εμπορικούς σκοπούς.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το www.e-fontana.grεξασφαλίζει την ακεραιότητα και την ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας του καθώς παρέχει όλες τις διαδικασίες που προφυλάσσουν τα στοιχεία που οι χρήστες συμπληρώνουν μέσα σε αυτό. Χάρη σε αυτές τις διαδικασίες τα δεδομένα παραμένουν ασφαλές χωρίς την πρόσβαση την απώλεια , την κακή χρήση την αλλαγή ή την καταστροφή τους.

 

Τιμολόγηση

Στα προϊόντα που η τιμή αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας, η τιμή είναι τελική συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α αλλά δεν περιλαμβάνεται η χρέωση μεταφορικών (βλ. ενότητα ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ). Στις περιπτώσεις που η τιμή δεν αναφέρεται σε κάποιο προϊόν ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει με την Εταιρεία για το τελικό κόστος κτήσης του προϊόντος ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η τρέχουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Αν πχ υπάρχει κάποια προσφορά συγκεκριμένης ημερομηνίας η τιμή της μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης δεν θα ισχύει. Για αυτόν τον λόγο ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Εταιρεία για την επαλήθευση της τιμής προ τυχών παραγγελίας.

 

Περιγραφή Προϊόντων

Το ηλεκτρονικό μας καταστήμα www.e-fontana.gr  προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό  πιο λεπτομερής η περιγραφή των προϊόντων. Στην περίπτωση που δεν σας καλύπτει η περιγραφή της ιστοσελίδας μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (στο 210 9610956) ή μέσω emai (info@e-fontana.gr) και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία χρειασθείτε.

Share This :

Σύγχρονη κατοικία

Μελέτη και Σχεδιασμός , ολοκληρωμένα έργα

Σωστή μελέτη και σχεδιασμός, δημιουργία τρισδιάστατης μακέτας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας χώρο